XXIX Jornades ordinàries de l'Associació Espanyola de Professors de Dret Internacional i Relacions Internacionals

Com arribar-hi?

La Universitat Rovira i Virgili es troba a Tarragona, al sud de Catalunya i nord-est de la Península Ibèrica.

Ben comunicada amb Europa i la resta de la península, ofereix fàcil acces a dos aeroports, un a Reus, a tant sols 5 quilòmetres de distància, i l'altre a Barcelona, a 95 quilòmetres de distància. 

Seu del congrés: Universitat Rovira i Virgili. Campus Catalunya, Avinguda Catalunya 35,43002 Tarragona

 

 En cotxe:

La xarxa viària està formada per les autopistes i autovies del Mediterrani (AP-7 i A7), del Nord (AP-2), la C-32 (Pau Casals), la T-11 i les carreteres nacionals que l'enllacen amb la resta de l'Estat (N-241, N-240 i N-340). En particular, la connexió amb Barcelona es pot realitzar tant per l'AP-7 com per la C-32. Ambdues són de pagament.

PARKING: Al Campus Catalunya de la URV, Veure Tarifes: 1,10€/h (màxim import 5,95 €/dia (descompte amb la P-App)

 En autobús:

El centre de Tarragona disposa d'Estació d'Autobusos, situada molt a prop de la Facultat de Lletres de la URV. Té connexió diària amb Barcelona. Podeu consultar horaris en la web de mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

 En tren:

Tarragona té dues estacions. A la que està situada en el centre de la ciutat de Tarragona arriben els trens regionals i de llarg recorregut, a més de ser parada de la línia d'alta velocitat Euromed (Barcelona-Alacant) Es recomana fer els desplaçaments a peu o amb autobús urbà. També hi ha parada de taxis prop de l'estació. Pot consultar els horaris en www.renfe.com.

La segona estació, la del Camp de Tarragona, acull la xarxa AVE, i està situada a uns dotze quilòmetres del centre de la ciutat. Cal preveure que el desplaçament fins a la ciutat es realitzarà amb autobús o en taxi. És recomanable compartir la despesa del taxi.
Demana el codi d'autorització descompte RENFE de 5% a la secretaria tècnica (mail)

 

  En avió:

A només 13 km de Tarragona es troba l'aeroport de Reus, que habitualment opera amb línies de baix cost internacionals. Des d'aquest aeroport es pot prendre un autobús o un taxi cap a Tarragona.
L'aeroport de Barcelona - El Prat es troba a 85 km. de Tarragona. Des de l'aeroport, es pot prendre un tren o un autobús cap a Tarragona.

Des de l'aeroport de Barcelona a Tarragona amb autobúswww.empresaplana.es

L'horari actual ofereix un autobús directe des de l'aeroport de Barcelona fins a Tarragona cada 2 hores. El preu d'un bitllet d'anada és de 14,95 euros.


Des de l'aeroport de Barcelona a Tarragona amb trenwww.renfe.com

En arribar a la terminal T1 s'ha de prendre l'autobús fins a l'estació terminal de trens T2, per anar a l'estació de Barcelona Sants.

Des de l'estació de trens Barcelona Sants es pot agafar un:

- Tren regio al directe a l'estació de Tarragona ciutat.

- Tren d'alta velocitat a l'estació Camp de Tarragona, que està fora de la ciutat. Des d'aquí es pot agafar un taxi fins a Tarragona (20 minuts i 30 euros). 

Des de l'aeroport de Barcelona a Tarragona amb taxi:

Sempre hi ha taxis disponibles a la zona d'arribades de l'aeroport. El preu és daprox. 130 euros. És recomanable confirmar el preu amb el taxista abans de viatjar.