JORNADES URV sobre l'Emergència Climàtica: perspectives científiques, polítiques i socioeconòmiques

SEU DE LES JORNADES

Campus Catalunya · Universitat Rovira i Virgili

Av. Catalunya, 35, Tarragona

 

 En cotxe

La xarxa viària està formada per les autopistes i autovies del Mediterrani (AP-7 i A7), del Nord (AP-2), la C-32 (Pau Casals), la T-11 i les carreteres nacionals que l'enllacen amb la resta de l'Estat (N-241, N-240 i N-340). En particular, la connexió amb Barcelona es pot realitzar tant per l'AP-7 com per la C-32. Ambdues són de pagament.

- Des de l'aeroport de Barcelona:

  • Autopista AP-7. Sortida 33 Tarragona
  • Autopista C-32 i autopista AP-7. Sortida 33 Tarragona

- Des de València: Autopista AP-7. Sortida 33 Tarragona

- Des de Saragossa: Autopista AP-2. Sortida 9 Montblanc

Coordenades GPS: 41°07'21.6"N 1°14'59.8"E

Interparking: Al Campus Catalunya de la URV. Tarifes: 1,10 €/h (import màxim 24h: 5,95 €).

 

 En autobús

El centre de Tarragona disposa d'estació d'Autobusos, situada molt a prop del Campus Catalunya de la URV. Té connexió diària amb Barcelona. Podeu consultar els horaris al web de mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

 En tren

Tarragona té dues estacions. A la que està situada en el centre de la ciutat de Tarragona arriben els trens regionals i de llarg recorregut, a més de ser parada de la línia d'alta velocitat Euromed (Barcelona-Alacant). Es recomana fer els desplaçaments a peu o en autobús urbà. També hi ha parada de taxis prop de l'estació. Podeu consultar els horaris a www.renfe.com

La segona estació, la del Camp de Tarragona, acull la xarxa AVE i està situada a uns dotze quilòmetres del centre de la ciutat. Cal preveure que el desplaçament fins a la ciutat es realitzarà en autobús o en taxi. És recomanable compartir la despesa del taxi.