UN TERRITORI, QUATRE PRODUCTES I UNA CUINA
Data: Dilluns 1 d’abril de 2019
Horari: de 9.30 h a 14 h
Lloc de realització: Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc.
Plaça Sant Francesc 2, 43400 Montblanc.
Ubicació: Com arribar-hi?
Aforament limitat. Preu gratuït.
Omple el formulari d’inscripció.
Programa:
09:30h Inauguració de la Jornada
- Il·lm. Sr. Josep Andreu, alcalde de Montblanc.
- Il·lm. Sr. Francesc Benet, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.
- Sr. Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona.
- Dra. Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili.
10:00h Debat: «Un territori, quatre productes. Ens agradem?»
- Montse Sánchez, productora d’all de Belltall.
- Josep Badia, productor de castanya de Vilanova de Prades.
- Eugeni Coll, productor de patata de Prades.
- Joan Cartanyà, productor de safrà de la Conca.
Moderadora: Isabel Acevedo, periodista especialitzada en gastronomia.
11:00h Pausa-cafè
11:30h Taula rodona: «El paper de la cuina i el turisme en el futur de l’all, la castanya, la patata i el safrà »
- Productors
◦ Montse Sánchez, productora d’all de Belltall.
◦ Josep Badia, productor de castanya de Vilanova de Prades.
◦ Eugeni Coll, productor de patata de Prades.
◦ Joan Cartanyà, productor de safrà de la Conca.
- Cuiners
◦ Anna Pascual, del Molí del Mallol de Montblanc.
◦ Pep Trullols, de l’Hostal Colomí de Santa Coloma de Queralt.
◦ Joan Bosch, de Can Bosch de Cambrils.
- Representants del sector turístic
◦ Toñi González, tècnica de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc.
◦ Teresa Helena Balcells, tècnica de turisme de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.
Moderadora: Isabel Acevedo, periodista especialitzada en gastronomia.
13:30h Cloenda