FORMACIÓ EN GASTRONOMIA I TURISME: FP + UNIVERSITAT, LA CLAU PER UN SERVEI DE QUALITAT TURÍSTICA
Data: 5 de novembre 2018
Horari: 09.30 a 14.00 h
Lloc de realització :
CENTRE DE CONVENCIONS CAMBRILS PARK BUSINESS & EVENTS
Ubicació: Com arribar-hi?
Jornada adreçada a:
- Alumnes d’Escoles d’Hoteleria i Turisme.
- Alumnes universitaris vinculats en la comunicació, el turisme i la gastronomia.
- Professionals del sector gastronòmic i turístic.
Omple el formulari d'INSCRIPCIÓ
Aforament limitat. Preu gratuït.
Programa | ||
09:00 - 09:30 | Acreditacions | |
09:30 - 10:00 | Inauguració de la jornada | |
10:00 - 11:30 | Intervenció de tots els ponents. Aportacions professionals i personals. Projeccions de material digital | |
11:30 - 11:50 | Pausa | |
12:00 - 13:30 | Taula Rodona – Debat | |
14:00 | Comiat |
Relació de cuiners i professionals ponents.
Relació de cuiners i professionals ponents.
Eduard Xatruch, Restaurant Disfruta, Barcelona ** i Compartir, Cadaqués.
Vicent Guimerà, Restaurant L’Antic Molí *, Ulldecona.
Oriol Ivern, Restaurant Hisop *, Barcelona.
Montse Abellà, Restaurant Santceloni **, Madrid.
Xavi Ferraté, Restaurant La Bresca, Cambrils.
Mohamed Quauch, Restaurant El Terrat, Tarragona.
Ferran Cerro, FCrestaurant, Reus.
Sergi Palacin, The Alchemix Restaurant gastro-cocktail bar, Barcelona
Roger Margalef, Responsable de sala del Resturant Compartir, Cadaqués
Jaume Solé, Chef executiu de PortAventura World
Jordi Ferré , Director Altafulla Mar Hotel, Altafulla
Albert Nel·lo, Director Camping Torre de la Mora - Altafulla
Laia Balada Fibla, Restaurant Casa Ramon, Alcanar
Raúl Vega Veiga, Vinícola Bodegas de Santo Tomás, Ensenada Baja California
Elisenda Villalta Fortín, Espai de Millora Enogastronomia – Patronat de Turisme Costa Daurada, Dipuatació de Tarragona
Moderador de l’acte: Xavier Grasset
Col·laboren:
|
|
|