XIII Congrés d'Antropologia - Perifèries, Fronteres i Diàlegs

Com arribar

La Universitat Rovira i Virgili es troba a Tarragona, al sud de Catalunya i nord-est de la Península Ibèrica.

Ben comunicada amb Europa i la resta de la península, ofereix fàcil acces a dos aeroports, un a Reus, a tant sols 5 quilòmetres de distància, i l'altre a Barcelona, a 95 quilòmetres de distància. 

Tarragona està relacionada amb la resta de Catalunya, Espanya i Europa per tres autopistas principals: la autopista C-32 entre Barcelona i El Vendrell, l' Autovia del Mediterrani (AP-7), que s'exten des de la frontera francesa a La Jonquera a la provincia d'Alacant i el sud d' Espanya, i  l'autopista del Nord (AP-2) que uneix el Pais Basc amb Barcelona i el nord de Catalunya.

 En avió:

A només 13 km de Tarragona es troba l'aeroport de Reus, que habitualment opera amb línies de baix cost internacionals. Des d'aquest aeroport es pot agafar un autobús o un taxi cap a Tarragona.

L'aeroport de Barcelona - El Prat es troba a 85 km. de Tarragona. Des de l'aeroport, es pot agafar un tren o un autobús cap a Tarragona.

Des de l'aeroport de Barcelona a Tarragona amb autobúswww.empresaplana.es
L'horari actual ofereix un autobús directe des de l'aeroport de Barcelona fins a Tarragona cada 2 hores. El preu d'un bitllet és de 12,85 euros.

Des de l'aeroport de Barcelona a Tarragona amb trenwww.renfe.com
En arribar a la terminal T1 s'ha d'agafar l'autobús fins a l'estació terminal de trens T2, per anar a l'estació de Barcelona Sants.

Des de l'estació de Barcelona Sants es pot agafar un tren regional directe a l'estació de Tarragona ciutat o el tren d'alta velocitat a l'estació Camp de Tarragona, que està fora de la ciutat. Des d'aquí es pot agafar un autobus (BusPlana Estació Camp de Tarragona, bitllet anada: 2€) o un taxi (30€) fins a Tarragona (20-25 minuts).

Des de l'aeroport de Barcelona a Tarragona amb taxi:

Sempre hi ha taxis disponibles a la zona d'arribades de l'aeroport. El preu és de 130 euros. És recomanable confirmar el preu amb el taxista abans de viatjar.

 En cotxe:

La xarxa viària està formada per les autopistes i autovies del Mediterrani (AP-7 i A7), del Nord (AP-2), la C-32 (Pau Casals), la T-11 i les carreteres nacionals que l'enllacen amb la resta de l'Estat (N-241, N-240 i N-340). En particular, la connexió amb Barcelona es pot realitzar tant per l'AP-7 com per la C-32. Ambdues són de pagament.

 En autobús:

El centre de Tarragona disposa d'Estació d'Autobusos, situada molt a prop de la Facultat de Lletres de la URV. Té connexió diària amb Barcelona. Podeu consultar horaris en la web de mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

 En tren:

Tarragona té dues estacions. A la que està situada en el centre de la ciutat de Tarragona arriben els trens regionals i de llarg recorregut, a més de ser parada de la línia d'alta velocitat Euromed (Barcelona-Alacant) Es recomana fer els desplaçaments a peu o amb autobús urbà. També hi ha parada de taxis prop de l'estació. Pot consultar els horaris en www.renfe.com.

La segona estació, la del Camp de Tarragona, acull la xarxa AVE, i està situada a uns dotze quilòmetres del centre de la ciutat. Cal preveure que el desplaçament fins a la ciutat es realitzarà amb autobús o en taxi. És recomanable compartir la despesa del taxi.

Descompte del 35% per als assistents al XIII Congrés d' Antropologia.  Descarregar Autorització. (És imprescindible portar-la impresa al presentar el bitllet al Checkin – Control d' Accès)

La oferta es vàlida per a tots els trens i tots els trajectes de recorregut nacional, per viatges d'anada o anada i tornada, no acumulable a altres ofertes comercials.

Més informació sobre com gestionar la compra del billet amb descompte aquí.

 

Logotips