38ena reunió de ginecòlegs · 15ena reunió de llevadores i infermeres de les Comarques Catalanes

Inici

Benvolgudes companyes i companys;

El proper dos de juny ens reunirem de nou per intercanviar coneixements i experiències a la trentavuitena reunió de ginecòlegs i la quinzena reunió de llevadores i infermeres de les Comarques Catalanes.

Aprofitant el debat actual sobre la nostra actuació com a professionals envers les pacients, volem fer un gir a l’estructura clàssica de les reunions i compartir una jornada comuna de llevadores i ginecòlegs, donada l'afinitat en els diferents temes de treball, i poder així afavorir una major cohesió, imprescindible a dia d’avui, entre aquests dos perfils professionals.

El Vendrell és una població molt ben comunicada, amb una zona costanera protegida, la qualitat de la seva cuina mediterrània és un altre dels atractius del municipi, així com les seves platges, concorregudes des de fa molts anys, sobretot a l’estiu, per les famílies del Baix Penedès i de bona part del territori català. Tant és així que, degut al creixement continuat de la nostra població, properament es podrà fer realitat l’ampliació del nostre Hospital comarcal, fet que ens il·lusiona i ens anima a continuar treballant per millorar, dia a dia, la nostra tasca.

Us esperem amb els braços oberts i desitgem que la vostra estada us resulti agradable i molt profitosa.

Hospital del Vendrell

Llevadores, Ginecòlegs i Obstetres