2nd SBRLab International Virtual Conference on Management, Law, Politics, Economics and Social Studies

Inici

2nd SBRLab International Virtual Conference on Management, Law, Politics, Economics and Social Studies

Trobant solucions a problemes socials

Des de l'any 2007 i el caos econòmic causat per la crisi financera, les nostres societats han estat evolucionant de diferents maneres. A Europa, l’Eurobaròmetre emfatitza algunes de les preocupacions dels ciutadans europeus. Una majoria dels participants pensa que la vida dels infants serà més difícil que la vida de les generacions prèvies. Al mateix temps, reduir la desigualtat i l’exclusió social, protegir l’entorn, el progrés i la innovació, harmonitzar el sistema d’educació i protecció social o les polítiques migratòries son alguns dels temes que la Europa hauria de tractar abans de l’any 2030. Malauradament, aquest no és món perfecte. , per aquesta raó, per solucionar tots aquests problemes es necessiten noves idees, estratègies i recerca interdisciplinària  

A través de mètodes quantitatius, qualitatius i dissenys mixtes, investigadors d'un ampli rang de disciplines han estat buscant solucions. Ara és el moment de fer una parada en el camí i recollir resultats.

La 2a International SBRLab Conference, Trobant solucions a problemes socials, està organitzada pel Social and Business Research Lab (SBRLab), Universitat Rovira i Virgili. La conferència és un punt de trobada internacional i virtual de recerca. El propòsit d'aquesta conferència és unir investigadors del camp de la gestió, economia, ciències politico-socials i jurídiques per presentar i discutir noves tendències en els seus respectius camps de coneixement. 

 

Uneix-te a nosaltres del 12 al 14 de desembre de 2018 en aquest fascinant repte!